Selçuk Efes Spor, Taraftarlarını Sevince Boğdu

Selçuk Efes Spor, Taraftarlarını Sevince Boğdu

1. Amatör Liginde Kemalpaşa Esnaf Gücü Spor'la karşı karşıya gelen Selçuk Efes Spor, rakibini 2-1 yenerek takımını sevince boğdu.

-1. Amatör Liginde Kemalpaşa Esnaf Gücü Spor'la karşı karşıya gelen Selçuk Efes Spor, rakibini 2-1 yenerek takımını sevince boğdu.

1. Amatör Liginden mücadele eden takımlardan Selçuk Efes Spor'la, Kemalpaşa Esnaf Gücü Spor karşı karşıya geldi. Karşılaşma, 2-1 Selçuk Efes Spor'un galibiyetiyle sonuçlandı. Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Spor Sahasında oynanan maç sonrasında, taraftar ise bu galibiyetle sevince boğuldu. Kutlamalarla saha dışarısı, adeta bayram yerine döndü. Selçuk Efes Spor 2-1 kazandığı maç sonrasında, futbolcular sevincini aralarında Selçuk Efes Spor Kulübü Başkanı Hakan Bayraklı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Orhan Karagüzel'in de bulunduğu yaklaşık 300 Selçuklu taraftarla birlikte kutladı.

Selçuk Efes Spor ve taraftarlarını, Selçuk Belediyesi önünden alkışlarla uğurlayan Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, maç öncesinde, "Ben sporcularımıza güveniyorum. Bu maçı kazanacaklarına ve Selçuk'a galibiyetle döneceklerine inanıyorum. Efes Spor bu maçı geçip ikinci maçta da Selçuk’u en iyi şekilde temsil edecekler" diye bir açıklama yapmıştı.

1. AMATÖR LİG

1. AMATÖR LİG

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.