103 yaşındaki Fatma Nine: Rabbim Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin

103 yaşındaki Fatma Nine: Rabbim Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Çamköy’de oturan 103 yaşındaki Fatma Uyar, uzun yaşamanın sırrının organik ürünlerle beslenmek olduğunu söyledi.AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil...

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Çamköy’de oturan 103 yaşındaki Fatma Uyar, uzun yaşamanın sırrının organik ürünlerle beslenmek olduğunu söyledi.

AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaya’nın, göreve geldikten sonra ilk olarak ziyaret edip elini öptüğü 103 yaşındaki Fatma Nine, ’’Ben hep organik ürünlerle beslendim. Süt tereyağı, kendi beslediğimiz tavuk ve yetiştirdiğimiz küçükbaş hayvanların etlerini yedim. Doktor nedir pek bilmem. Ancak yaşlandığım için çocuklarım beni kontrole götürüyor. Rabbime şükürler olsun iyiyim’’ dedi.

AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaya ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ve dua eden Fatma Nine, ’’Televizyondan her gün Recep Tayyip Erdoğan’ı seyrediyorum. Keşke imkanım olsa ona sarılıp hayır duası edip yakından görebilsem. Bizler çok yokluk çektik. Darbeler gördük. Bir kilo çay ve bir kilo şeker için sırada beklerdik. Tüp bulamazdık. Yemek yapacak yağ bile almak büyük meşakkat gerektirirdi. Allah’a hamd olsun şimdi hepsi ayağımızda. Hastaneye gittim. Etrafımda doktorlar hemşireler pervane oldu. Beni evimden alıp götürüp geri getirdiler. Nereden nereye gelmişiz. Şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum. Doktor çağırdımmı evime geliyor. İlaçlarım evime geliyor. Torunum bana bakıyor. Bu memlekette yaşayanlar bu hizmetlerin kıymetini bilmeli. Allah uzun boylu, yiğit Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Eski yokluk günlerini yaşamayanlar bugünlerin kıymetini bilmez’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.