118 Turist Ayto Üyeleri Ve Aydın Çarşısını Gezdi

118 Turist Ayto Üyeleri Ve Aydın Çarşısını Gezdi

Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında geçtiğimiz hafta 18 turist AYTO üyeleri ve Aydın çarşısını gezdi.

- Aydın Ticaret Odası (AYTO) tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında geçtiğimiz hafta 18 turist AYTO üyeleri ve Aydın çarşısını gezdi.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) bu hafta da Aydın’ın turist hayalini gerçekleştirmeye yönelik çalışmalarına devam etti. AYTO bu hafta iki ayrı turizm firmasının dört ayrı turist kafilesiyle 118 turisti Aydın’da gezdirdi.

AYTO tarafından sürdürülen Aydın’ın turist hayali ile ilgili çalışmasında, Fransa, Almanya, Hollanda ve Macaristan’dan bu hafta gelen turist sayısı en yüksek seviyeye ulaştı. Aydın’da bir turizm hamlesi başlattıklarını ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO’nun sosyo-ekonomik projeler ile gündeme gelmeye devam edeceğini belirterek, “Aydın’da turizm hamlesi başlatmak için kollarımızı sıvadık ve alnımızın akıyla da bu işi başaracağımızı gördük. Prova kafilelerle Aydın’ı gezdiriyorken bugün sayı 118’e ulaştı. Bu sezon sonuna kadar da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki turizm sezonunda şehrimizin tüm dinamiklerinin bu proje için kolektif çalışmasını diliyorum” dedi.

118 TURİST AYTO ÜYELERİ VE AYDIN ÇARŞISINI GEZDİ

118 TURİST AYTO ÜYELERİ VE AYDIN ÇARŞISINI GEZDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.