17 Yaşındaki Katil Zanlısı Sahte Kimlikle Fırında Yakalandı

17 Yaşındaki Katil Zanlısı Sahte Kimlikle Fırında Yakalandı

Didim ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonda geçtiğimiz yıl bir yakınını öldüren 17 yaşındaki F.E, üzerinde sahte kimlikle çalıştığı fırında yakalandı.

Didim ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri operasyonda geçtiğimiz yıl bir yakınını öldüren 17 yaşındaki F.E, üzerinde sahte kimlikle çalıştığı fırında yakalandı. Adliyeye sevk edilen F.E çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz yıl Bitlis’te meydana gelen ve bir kavgada akrabası olan Ensar Elban’ı öldüren ve daha sonra kayıplara karışan 17 yaşındaki F.E., polis tarafından yakalandı. Söke ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışma neticesinden F.E. Didim’de işçi olarak çalıştığı Fırın’da polis tarafından göz altına alındı. Üzerinden Mehmet Can İlengiz adına çıkarılmış sahte kimlikle yakalanan F.E. emniyetteki sorgusunun ardından Adliyeye sevk edildi. Adam öldürme ve resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla tutuklanan F.E. cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.