2. Ankara Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

2. Ankara Fotoğraf Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen 2. Ankara Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Fotoğraf Sanat...

Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen 2. Ankara Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen “Gülümse Ankara Çekiyorum” temalı 2. Ankara Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık dereceye girenlere sertifikalarını verdi. Ayrıca törende sergilenmeye layık görülen fotoğraflarında davetlilerin beğenisine sunuldu. Yarışmanın birincisi Hamiyet İlhan olurken, ikinci Serkan Özkan, üçüncü ise Musa Talaşlı oldu.

Fotoğraf yarışmasının amaçlarından bahseden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Şayık, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasındaki temel amacımız Ankara’nın tarihi, kültürel, coğrafi, etik değerlerinin ortaya çıkarılmasıydı. İkinci amacımız ise bu değerlerin farkına varacak bir genç neslin yetişmesiydi. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.