20 Ülkeden 140 Sanatçı Torosları İstanbul’a Taşıdı

20 Ülkeden 140 Sanatçı Torosları İstanbul’a Taşıdı

Küçükçekmece Belediyesi’nin 1’inci ArToros Uluslararası Alternatif Turizm Kültür-Sanat Çalıştayı ve Festivali kapsamında ev sahipliği yaptığı ArToros sergisi sanatseverleri buluşturdu.Cennet Kültür ve...

Küçükçekmece Belediyesi’nin 1’inci ArToros Uluslararası Alternatif Turizm Kültür-Sanat Çalıştayı ve Festivali kapsamında ev sahipliği yaptığı ArToros sergisi sanatseverleri buluşturdu.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Küçükçekmece Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ArToros isimli sergiye ev sahipliği yaptı. 1.ArToros Uluslararası Alternatif Turizm Kültür-Sanat Çalıştayı ve Festivali kapsamında gerçekleştirilen karma serginin açılışına Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Çevik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanı Mithat Yolcu, sanatçılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergide, farklı dallarda üretim yapan, 20 ülkeden 140 sanatçı Ürünlü Altınbeşik Mağarası, Ormana, Üzümdere, İbradı/Antalya bölgesinde buluşarak, bölgeyi yansıtan birçok özgün sanat eserini üreterek, sanatseverlerin beğenisine sundu.

Böyle bir sergiye Küçükçekmece’de ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Çevik, emeği geçenlere teşekkür etti.

“İYİ Kİ SANAT VAR”

Sergide eseri bulunan Artoros sanatçısı Neslihan Yazır, mutluluğunu, “Herkes kendi ülkesini tanıtırsa, bu ülke farklı yerlere gelebilir. Bizler Torosları İstanbul’a taşıdık. İyi ki sanat var” sözleriyle dile getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sanatı ve sanatçıyı desteklediklerini ifade eden Mithat Yolcu ise, Başkan Karadeniz ve ekibine teşekkür etti. Dünya sanatçılarını kültürel mirasımızla buluşturması açısından önem taşıyan sergi, 10 Mart’a kadar CKSM’de izlenebilir.

CENNET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN ARTOROS İSİMLİ SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

CENNET KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN ARTOROS İSİMLİ SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.