“31 Mart’ta Çerçioğlu’nu üzeceğiz”

“31 Mart’ta Çerçioğlu’nu üzeceğiz”

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu’na seslenen AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Aydın halkı sizi değil Mustafa Savaş’ı başkan olarak görmek istiyor. 31 Mart günü sizi üzeceğiz Özlem Hanım fakat sizin üzüntünüz tüm Aydın halkına mutluluk ve esenlik getirecek” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala açıklamada bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, bu seçimlerin Aydın açısından sadece isimlerin değil aynı zamanda yönetim zihniyetinin de değişeceği günleri nasip edeceğini söyledi.

“Büyük sorunlarla baş başa bırakılmış şehrimiz yaşanacak bu zihniyet değişimiyle hak ettiği konuma yeniden erişecek ve kalkınacak. Bu değişime Aydın halkının inancını sahada görmek bizleri her geçen gün heyecanlandırmaya devam ediyor” diye konuşan Başkan Ökten, “Anlaşılan o ki; yaşanacak bu değişim halkımızı ve bizi heyecanlandırdığı kadar birilerini de tedirgin ediyor” diyerek CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Özlem Çerçioğlu’nu işaret ederek şunları kaydetti:

​“Büyükşehir Belediyesi personeline afişleri yırtın talimatı vererek bu heyecan dalgasının önüne geçeceğini zannedenlerin, her seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de hüsrana uğrayacaklarını zaten hepimiz biliyoruz. Buradan Özlem hanıma sesleniyoruz; değişime olan bu inancı fotoğrafları işçilere kazıtarak, afişleri işçilere yırttırarak yok edeceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz.

“ISMARLAMA ANKETLERLE KAZANILACAĞINI MI SANIYORSUNUZ?”

​Bunlar yetmezmiş gibi, sahada sürekli tepki alan ve seçimi kaybedeceğini anlayan Özlem hanım, işçilere talimatlar yağdırmakla kalmayıp ısmarlama anketlerle Aydın halkının algılarıyla oynamaya çalışıyor. Sözüm ona bir anket firmasına aktardığı milyonlarca lirayla yarışta kendisini önde gösteriyor. Oysa biz bu algı oyunlarını Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yaşamamış mıydık? Seçim dediğiniz şeyin algı oyunlarıyla, ısmarlama anketlerle kazanılacağını mı sanıyorsunuz? 15 yıldır verdiğiniz vaatlerin neredeyse tamamını tutamamış bir yerel yönetim olmanın utancını yaşamanız gerekirken, aymazlık içerisinde her yere kendi fotoğrafınızı asmaya devam ediyorsunuz. Siz Aydın halkının tüm bu algılara kapılıp kararını değiştireceğini mi düşünüyorsunuz?

"31 MART’TA ÇERÇİOĞLU’NU ÜZECEĞİZ"

​Aydın halkı sorun yaratan değil çözüm üreten bir yerel yönetim anlayışını istiyor. Herkesle kavga eden değil, kucaklaşan bir belediye başkanı istiyor. Büyük sorunlara büyük çözümler getiren liderler arkasında durmak istiyor. Sözün özü Aydın halkı sizi değil Mustafa Savaş’ı başkan olarak görmek istiyor. 31 Mart günü sizi üzeceğiz Özlem hanım fakat sizin üzüntünüz tüm Aydın halkına mutluluk ve esenlik getirecek."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.