3x3 Türkiye Turu Aydın Etabı Sona Erdi

3x3 Türkiye Turu Aydın Etabı Sona Erdi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 3×3 Sokak Basketbolu Aydın Etabı çekişmeli müsabakalar sahne oldu.Aydın Gençlik Hizmetleri ve...

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 3×3 Sokak Basketbolu Aydın Etabı çekişmeli müsabakalar sahne oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 2015-2016 3×3 Sokak Basketbolu Aydın Etabı, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlendi. Turnuva öncesinde şehitler için düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür’ün çaldığı ilk düdükle Aydın etabı maçları başladı. Turnuva Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorilerinde oynanan maçlarla birlikte sona erdi.

Turnuvanın ikinci ve son günü ise olumsuz hava koşulları nedeniyle Aydın Sağlık Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlendi. Burada Yıldız Bayanlar, Büyük Bayanlar, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride tamamlanan maçlarla birlikte sona erdi. 1. ve 2. gün sonunda her kategoride ilk üç sıralamaya giren takım sporcularına madalyaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.