4 Ay Önce İşlenen Cinayetin 7 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

4 Ay Önce İşlenen Cinayetin 7 Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Osmanbükü Mahallesi’nde evine giderken otomobilinde silahla vurularak öldürülen Hasan Ay,cinayetinin 7 şüphelisi adliyeye sevk edildi.

Olay, 22 Eylül 2014 günü saat: 22.30 sıralarında meydana gelmiş, 09 UB 111 plakalı otomobiliyle Aydın’dan Osmanbükü Mahallesi’ndeki evine giden Hasan Ay Acarlar Mahallesi yol kavşağında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Otomobilinde iki kurşunla göğsünden vurularak öldürüldükten sonra aracı kanala yuvarlanarak kaza süsü verilen Hasan Ay’ın katillerine ulaşmak için jandarma aylardır yaptığı teknik ve fiziki takip sonrası şüphelilerin evlerine şafak operasyon yapmış. 10 ayrı noktaya aynı anda yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.

GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Hasan Ay’ın cinayet şüphelisi olduğu için gözaltına alınan B. G. (45), N. A. (35), O. K. (32), G. A. (28), M. Ç. (19), D. G. (65) ve İ. G. (48) Jandarma ekipleri tarafından sorgulandı. Ek gözaltı ile üç günlük sorgunun sona ermesinden sonra cinayet zanlıları adliye sevk edildi. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen B. G., N. A., O. K., G. A., M. Ç., D. G. ve İ. G.’nin yakınları olayı görüntülemek için adliyede bulunan gazetecilere saldırarak darp etmeye çalıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLEN 7 CİNAYET ŞÜPHELİSİ SERBEST BIRAKILDI

20150130aw311862_01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.