4. Koçluk Konferansı Eğitim Ve Sanata Odaklanıyor

4. Koçluk Konferansı Eğitim Ve Sanata Odaklanıyor

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 14-15 Nisan 2015 tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştirilecek 4. Koçluk Konferansı, yalnızca iş dünyasına değil eği...

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 14-15 Nisan 2015 tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştirilecek 4. Koçluk Konferansı, yalnızca iş dünyasına değil eğitim, sanat ve spor da koçluk konusuna da odaklanıyor. İş, sanat ve spor dünyasından önemli isimleri tanınmış koçlarla bir araya getirmeye hazırlanan 4. Koçluk Konferansı bu yıl "Lead Your Life-Hayatını Yönet” temasıyla düzenleniyor. Tüm dünyada 20. yılını kutlayan Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 14-15 Nisan 2015 tarihinde ilk kez iki gün düzenlenecek konferans, Wyndham Grand İstanbul Levent’te yapılacak.

İş dünyasının yanı sıra eğitim, spor, sanat, kişisel gelişim gibi yaşamın tüm alanlarında koçluk kavramının etkisinin ve katkısının ele alınacağı konferans, ulusal ve uluslararası alanlarda deneyimli, konusunda uzman konuşmacıları bir araya getirecek.

4. Koçluk Konferansı’nın ilk günü katılımcıların kişisel gelişimlerine odaklanılan ve koçluk mesleğine katkıda bulunacak dörder saatlik atölye çalışmaları yapılacak. 45 kişilik gruplar halinde düzenlenecek atölye çalışmaları, aynı anda üç paralel oturum halinde yapılacak. Çalıştaylar; Derin Demokrasi Yaklaşımı, Coaching with Emotional Brain - Duygusal Beyinle Koçluk, Bütünsel Spiral Dinamikler, Atıl Duran Koçluk Repertuarını Aktive Etmek, Kendimle Bir Randevu, Koçlukta Farkındalık ve Meditasyon Uygulamaları üzerine gerçekleşecek.

Konferansın ikinci günü İK & İletişim Direktörü Nerhan Hepşen’in sürpriziyle başlayacak. Sonra açılış konuşması ICF Executive Director - CEO’su Magdalena N. Mook ve Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) Başkanı Naci Demiral tarafından yapılacak.

Konferansın ikinci günü “Potansiyeliniz Gerçekliğiniz Olur, Eğer…” başlıklı konuşması ile Yaşam Ustası Christopher Nevill, “Organizasyonel Kültürleri Sürdürebilirlik ile Dönüştürme” başlıklı konuşması ile Üst Düzey Yönetici Koçu Kevin Craig; “Koçluk Dünyasında Beklentilerin Derinlemesine Analizi” konulu sunumu ile Estima Araştırma CEO’su Hasan Tanla katılımcılarla buluşacak.

Konferansın ilk bölümü LG Genel Müdürü Ahmet Sakızlı’nın sunuculuğunda Dünya ve Avrupa Futbol Kupaları ile Türkiye Süper Ligi’nde 250 üzerinde maçta görev alan FIFA Yardımcı hakemlerimiz Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Türk Milli Tenisçi İpek Soylu ve Milli Jimnastikçi Ebru Karaduman’ın panelist olarak katılacağı “Spor Dünyasında Koçluk” konulu panelle son bulacak.

Verilen öğle arasının ardından 4. Koçluk Konferansı devam edecek. İkinci yarı, Yönetici ve Takım Koçu Dilek Yıldırım Akgün moderasyonunda Monier Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Daniş Navaro, Unilever Global Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun ve TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören’in panelist olarak katılacağı “Üst Düzey Liderlerin Gözünden Koçluk” konulu panelle sürecek. Sonra Üst Düzey Yönetici Koçu Sabine Dembkowski “Yönetim Kurulları Yönetme ve Geliştirme” konulu bir sunum yapacak. Akabinde, İş Dünyasında Koçluğun İki Farklı Perspektifi konusunun işleneceği moderatörlüğünü Ekol Lojistik İnsan Kaynakları Genel Müdürü & İcra Kurulu Üyesi Osman Ünal’ın yapacağı bir panel düzenlenecek. Panele; Nova Nordisk İnsan Kaynakları Direktörü Emine Yeşil Güner, SAP İnsan Kaynakları Direktörü Hande Genç, Vodafone Ürün Yönetimi ve Fiyatlandırma Direktörü Levent Gemici ve CarrefourSA İstanbul - Mini Avrupa Bölge Müdürü Serhat Girgin panelist olarak katılacak.

Panelin ardından Vizyon Koçu Heike Kolles, “Hayatını Yönet, Gerçekten İstediğin Hayatı” diye katılımcılara seslenecek. Moderatörlüğünü BiAile.com Kurucusu ve TV Program Yapımcısı Oya Kalender’in yapacağı Koçluk Bakış Açısıyla Sanat başlıklı panele ise Tiyatro, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Seslendirme Sanatçısı Betül Arım, Heykeltıraş ve Koç Mehtap Kurbanzade ve Modern Minyatür Sanatçısı Esra Karaduman katılacak.

Konferans TEV Genel Müdürü Yıldız Günay moderatörlüğünde, Koç İlköğretim Okulları Yöneticileri Tümay Dovan, Nilüfer Günergin, Fatih Yılmaz ile Koç Üniversitesi yöneticileri Selcen Yavuz ve Nurşen Demiröz’ün deneyimlerini ve uygulamalarını paylaşacağı Eğitimde Koçluk konulu paneliyle son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.