40 yıldır kedi besliyor

40 yıldır kedi besliyor

Kütahya’nın Emet ilçesinde kırtasiye malzemeleri satan Ali İhsan Erdem, 40 yıldır düzenli olarak kedileri besliyor.Emet ilçesinde kırtasiye işleten 63 yaşındaki Ali İhsan Erdem, 40 yıldır kedilere yem...

Kütahya’nın Emet ilçesinde kırtasiye malzemeleri satan Ali İhsan Erdem, 40 yıldır düzenli olarak kedileri besliyor.

Emet ilçesinde kırtasiye işleten 63 yaşındaki Ali İhsan Erdem, 40 yıldır kedilere yemek verip onlara bakıyor. Her sabah ve akşam kırtasiye dükkanını ziyaret eden kediler, kendileri için alınan özel salamları yiyip dükkandan ayrılıyorlar. Kediler kırtasiye dükkanına girip masa üstünde geziniyor, kendileri için özel olarak kesilen salamları tüketiyorlar.

Aile olarak 3 kuşaktır kırtasiye işlettiklerini belirten Ali İhsan Erdem, ’’40 senedir böyleyim. Kediler bazen azalır bazen çoğalır. Rahmetli babam zamanından beri kedileri beslerim. Sadece dükkanda değil evde de beslerim. En az 10 tane de evde kedim var’’ dedi.

Erdem, ’’Bazen kediler için özel yemek yaparım. Makarna yaparım et sulu. Onu güzelce karıştırır kedilere veririm.Bundan sonra da böyle yaşamaya devam edeceğim. Kediler benim hayatımın bir parçası oldu’’ diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.