5. Geleneksel Prematüre Günü Etkinliği Yapıldı

5. Geleneksel Prematüre Günü Etkinliği Yapıldı

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakın Ünitesi çalışanları, 5. Geleneksel Prematüre Günü’nü gerçekleştirdi.Uygulama ve Araştırma Hastanesi Seminer Salonu’nda...

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakın Ünitesi çalışanları, 5. Geleneksel Prematüre Günü’nü gerçekleştirdi.

Uygulama ve Araştırma Hastanesi Seminer Salonu’nda yapılan etkinliğe, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bekir Dağlı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Barış Akcan, öğretim üyelerimiz ve Prematüre bebek sahibi aileler ve çocukları katıldı.

Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, dünyada her yıl kutlanan prematüre gününü Aydın’da beşinci kez hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi hakkında bilgi verdi. Münevver Kaynak Türkmen, yoğun bakım ünitelerinin 25 tescilli üniteden oluştuğunu söyleyerek "Bu bir ekip işidir. Çocuk nöroloji,kardiyoloji, beyin cerrahi,nefroloji,göz,alerji,endokrin doktorlarımız ile koordineli olarak çalışıyoruz. 2 öğretim üyesi, 1 yan dal uzmanı ve yoğun bakım hemşirelerimizle 23 haftadan itibaren yenidoğanlar ve hasta bebekleri izliyoruz” dedi.

Etkinlik Yenidoğan Yoğum Bakım Ünitesi çalışanları, katılımcılar ve çocukların kestiği pastanın ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.