7 Eylül Gençlik Finale Kaldı

7 Eylül Gençlik Finale Kaldı

Kadınlar 3.Ligi’nde Aydın’ı başarıyla temsil eden 7 Eylül Gençlikspor, Konya’da karşılaştığı Kayseri Gençlerbirliği’ni 3-2’lik skorla mağlup ederek finale çıktı.Kadınlar 3. Lig 2. Grubu şampiyonu ol...

Kadınlar 3.Ligi’nde Aydın’ı başarıyla temsil eden 7 Eylül Gençlikspor, Konya’da karşılaştığı Kayseri Gençlerbirliği’ni 3-2’lik skorla mağlup ederek finale çıktı.

Kadınlar 3. Lig 2. Grubu şampiyonu olarak tamamlayan 7 Eylül Gençlik Spor Kulübü 2. Lig’e yükselme Play-Off ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 7 Eylül Gençlikspor zor olsa da 3-2’lik skorla kazanmayı başardı. Konya Atatürk Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan mücadele iki kez Kayseri ekibi karşısında geriye düşen Kırmızı-Beyazlılar 60. dakikada Gamze Taş’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maçın 35. dakikasında Birsen, 90’da Gamze Deveci golleri ile skoru 2-2’e getiren Kırmızı-Beyazlılar uzatmanın 100. dakikasında Gamze Deveci ile bulduğu golle maçı 3-2’lik skorla Kayseri ekibini devirdi. Play-Off’taki ilk rakibini eleyen Aydın temsilcisi, Çarşamba günü çekeceği kura ile bir sonraki rakibini bekleyecek. Bu turda da rakibini elemesi halinde Kırmızı-Beyazlılar 2. Lig kapılarını aralayacak.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Konya’da oynanan maçta 10 kişi kalmalarına rağmen kazandıklarını ifade eden 7 Eylül Gençlikspor Başkanı Mustafa Yılmaz, oyuncularını tebrik etti. Büyük bir heyecan duyduklarını ifade eden Yılmaz, “Artık finali bekliyoruz. Sabırsızız. Finalde oynayacağımız takım, mutlaka bizim kadar güçlü olacak. Ancak, galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.