83.iEFe Renkli Açılış

83.iEF'e Renkli Açılış

Bu yıl Fuar coşkusu sokaklara taşıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı 83’üncü yaşını kutluyor. 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilen 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı,bu yıl halk korteji yürüyüşü ile açılıyor.

- Bu yıl Fuar coşkusu sokaklara taşıyor. İzmir Enternasyonal Fuarı 83’üncü yaşını kutluyor. 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilen 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı,bu yıl halk korteji yürüyüşü ile açılıyor.

Bando, fuar habercileri, balonlargibi renkli görüntüler oluşturacak halk korteji yürüyüşü, Fuar açılışını bir şenliğe dönüştürecek. Fuar açılış kortejine tüm İzmirlileri davet eden İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “İzmir Fuarı, ekonomi ve ticari yönünün yanı sıra 10 gün süreyle düzenleyeceğimiz etkinliklerle bu yıl da kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak” dedi.

29 Ağustos Cuma günü, 19.30’da, Vasıf Çınar Meydanı’ndan (1.Kordon) başlayacak kortej ile 7’den 77’ye tüm İzmirliler Fuar’a yürüyecek. Yürüyüş sonunda Kültürpark yeraltı otoparkı üzerindeki çim alandaPartner Ülke Mauritius, Odak Ülke Hindistan ve Onur Konuğu İller Diyarbakır ile Malatya’nın gösterileri açılış şölenine ayrı bir renk katacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.