91 yaşında Ummuhan Özbay: İlacımız, doktorumuz ayağımıza geliyor

91 yaşında Ummuhan Özbay: İlacımız, doktorumuz ayağımıza geliyor

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, köy ziyaretlerine devam ediyor.Beraberindeki kurum amirleriyle birlikte sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Çelik, bu vesilesiyle hem köyle...

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Beraberindeki kurum amirleriyle birlikte sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Çelik, bu vesilesiyle hem köylerin hem köylülerin sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ediyor.

Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında köylülerin ayağına kadar giden Kaymakam Çelik, bu kapsamda Çakırsaz köyünde yaşayan Hacer Çakır ve 91 yaşında ki Ummuhan Özbay’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan 91 yaşındaki Ummuhan Özbay, yaptığı açıklamada, ’’Kaymakam oğlum beni hep ziyarete gelir. Halimi hatırımı sorar. Allah razı olsun ondan ve komutanlarımızdan. Çok yokluklar gördük zamanında. Çok şükür şimdi devletimiz hep yanımızda. İlacımız, doktorumuz ayağımıza geliyor. Yetmiyor komutanlarımız Kaymakamımız yanımıza geliyor. Bunları eskiden anlatsalar inanamazdık. Şimdi Cumhurbaşkanı sayesinde devlet bizimle ilgileniyor. Allah devletimizden razı olsun’’ diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.