ABİDE heyetinden ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

ABİDE heyetinden ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

Ankara’da Birlik Derneği (ABİDE) Genel Başkanı Bayram Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay yeniden Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına seçilen, Gürsel Baran’ı ziyaret ederek, hayırlı ols...

Ankara’da Birlik Derneği (ABİDE) Genel Başkanı Bayram Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay yeniden Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına seçilen, Gürsel Baran’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

ABİDE Genel Başkanı Bayram Mutlu başkanlığındaki heyet, ATO Genel Başkanlığına yeninden seçilen Gürsel Baran’a ziyaret gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette konuklarıyla tek tek ilgilenen Baran, Ankara ekonomisi, istihdamı ve Ankara’ya yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Başkan olana kadar her kademede görev yaparak deyim yerindeyse ATO’nun çıraklığından bugünlere geldiğini aktaran Baran, ziyaretlerinden dolayı Bayram Mutlu ve yönetimine teşekkür etti.

Mutlu, ATO Başkanlığına yeniden seçilen Baran’ı tebrik ederek, “Başkanımızla gurur duyuyoruz. Gürsel Başkanımız halktan biridir, esnafın içinden gelmiş biridir. Esnafın tacirin halinden en iyi anlayacak kişidir. Bu sebeple Ankara için bir şanstır. Biz bir Ankara derneğiyiz, Ankara için bir çivi çakan bir damla ter döken herkesin yanındayız” diye konuştu.

Baran’a Ankara ekonomisi için bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden Mutlu, çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.