Abromoviç Marmaris Koylarında

Abromoviç Marmaris Koylarında

Dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea’nin patronu Rus milyarder Roman Abromoviç , “Eclipse” isimli yatıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Abromoviç, 25 bin dolarlık bisikletiyle köy turu yaptı.

- Dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea’nin patronu Rus milyarder Roman Abromoviç , “Eclipse” isimli yatıyla Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Abromoviç, 25 bin dolarlık bisikletiyle köy turu yaptı.

Lüks yatıyla Hisarönü D Hotel açıklarına demirleyen Abromoviç, 25 bin dolarlık bisikletiyle yakınları ve korumaları eşliğinde 42 kilometre mesafedeki Selimiye koyuna 2 saat boyunca pedal çevirdi. Yaklaşık 2 saat süren yolculuk sonunda Rus milyarder Selimiye’ye ulaştı. Abromoviç’i burada denizden tekneyle Selimiye Limanı’na gelen korumaları ve köylüler karşıladı. Karşılarında Roman Abromoviç’i gören köylüler fotoğraf çektirip tercüman aracılığıyla ünlü işadamıyla sohbet etmeye çalıştılar. Abromoviç bisikletle köy içinde bir süre gezdikten sonra iskelede kendisini bekleyen tekneyle yatına geri döndü. Abromoviç’le fotoğraf çektiren balıkçı Sunay Öztekin, “Çok mütevazi bir insan. Dünyanın en zengin adamıyla, fakir bir balıkçı yan yana fotoğraf çektirdi. Yaşlandığımda torunlarıma göstermek üzere bu fotoğrafı saklayacağım” dedi.

Abromoviç’in limandan ayrılırken iskele görevlilerine bin dolar bahşiş verdiği öğrenildi.

ABROMOVİÇ MARMARİS KOYLARINDA

ABROMOVİÇ MARMARİS KOYLARINDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.