Acarlar’a 10 Bin Metrekare Parke Taşı Döşeniyor

Acarlar’a 10 Bin Metrekare Parke Taşı Döşeniyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ilçe genelinde başlattığı yol yapım, bakım onarım çalışmaları Acarlar Mahallesi’nde sürüyor.Başkan Kale, yıl sonuna kadar Acarlar’da 10 bin metrekare parke...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin ilçe genelinde başlattığı yol yapım, bakım onarım çalışmaları Acarlar Mahallesi’nde sürüyor.

Başkan Kale, yıl sonuna kadar Acarlar’da 10 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Kale; Acarlar’da yapımına başlanılan yolları yerinde inceleyerek; “Acarlar bizim vazgeçilmezimiz baş tacımızdır” dedi.

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak ikinci etap yol yapım bakım onarım hizmetine hızla devam ettiklerini vurgulayan Başkan Kale, “Göreve geldiğimiz günden bu yana imkanlarımız doğrultusunda ilçemizin tamamına eşit şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Hazırladığımız program kapsamında da köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine biraz ağırlık vermiştik. Bundan sonra da bu mahallelerimizdeki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Geçtiğimiz ay yaptığımız ihaleyle birlikte yıl sonuna kadar 20 bin metrekare parke taşı döşeme işini daha gerçekleştireceğiz. Bu 20 bin metrekarenin yarısını ilçe merkezimize diğer yarısını da Acarlar Mahallemize ayırarak çalışmalarımızı başlattık” şeklinde konuştu.

ACARLAR MEYDAN PROJESİ HAZIRLANIYOR

İncirliova Belediyesi olarak Acarlar Mahallesi’ne önemli hizmetleri kazandıracaklarını vurgulayan Başkan Kale, “Uzun zamandır Acarlar’da yapımı yılan hikayesine dönen kapalı Pazar yerinin ihalesini tamamlayarak ilgili firmamızla protokol imzaladık. Firma yetkileri de proje doğrultusunda çalışmalarını başlattılar. İnşallah yıl sonuna kadar Acarlar Kapalı Pazaryeri’ni tamamlayarak halkımızın hizmetine tahsis edeceğiz. Kapalı pazaryerimizin tamamlanmasıyla boşalacak olan semt pazarı alanına da modern bir meydan projesi hazırladık. Bunun yapımına da inşallah 2016 yılı içerisinde başlayacağız. Mahallemizde bulunan ve pek kullanılmayan bir adet hizmet binasının yenileme ve modernizasyon çalışmalarını da başlatarak Acarlar Kültür Merkezi’ne dönüştüreceğiz. Burada vatandaşlarımız, çocuklarımız, ve gençlerimiz gönüllerince dinlenebileceği, oyun oynayacağı ve günün stresinde uzaklaşacağı alanlar oluşturacağız. Ayrıca, kültür merkezimizin tamamlanmasıyla birlikte Acarlar’da eğitim, kültür ve sosyal hizmetlere de ağırlık vermeye başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.