Acıpayam MYO’da Akademik Açılış Yapıldı

Acıpayam MYO’da Akademik Açılış Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nun 2013-2014 akademik yılı törenle açıldı.

- Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nun 2013-2014 akademik yılı törenle açıldı.

Okul konferans salonunda gerçekleşen törene Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kenan Çoyan, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok, okulun aktif olarak 2011 -2012 akademik yılında eğitim öğretime başladığını belirterek, programlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tok, ek kontenjanlarla birlikte öğrenci sayısının 208’e ulaştığını belirterek, her yıl bu sayının artacağını söyledi.

Acıpayam’ın eğitimle ön plana çıkan bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Uğur Kalkar ise bu başarıyı yüksekokul ile daha üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi. Yüksekokulun ilçeye eğitimin yanında ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkısının olduğunu ifade eden Kalkar, Acıpayam Meslek Yüksekokulu’nu Türkiye’de en iyi yüksekokullar arasında görmek istediklerini vurguladı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise Acıpayam’ın eğitime büyük önem verdiğini ve öğrencilerin böyle bir ilçede eğitim görmelerinden dolayı şanslı olduklarını belirtti.

ACIPAYAM MYO’DA AKADEMİK AÇILIŞ YAPILDI

ACIPAYAM MYO’DA AKADEMİK AÇILIŞ YAPILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.