Add Ödemiş’in Yeni Yönetiminden Ziyaretler

Add Ödemiş’in Yeni Yönetiminden Ziyaretler

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi'nin yeni başkanı Mustafa Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek’i makamlarında ziyaret etti.

- Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi'nin yeni başkanı Mustafa Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek’i makamlarında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi'nin başkanı seçilen Mustafa Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nu ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek'e nezaket ziyaretinde bulundu. İlk ziyaretini Kaymakam Celil Ateşoğlu’na yapan Abacı ve beraberinde heyet, ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yurt probleminin de gündeme geldiği ziyarette, Kaymakam Celil Ateşoğlu, Ödemiş’te bir yurt yapabileceğini sadece arsanın temin edilmesini gerektiğini belirtti. Ateşoğlu, "Bizde bu konuyu belediye başkanı Mahmut Badem ile görüştük. Başkan bir arsa temin edebileceklerini ifade etti. Bizim de amacımız Ödemiş’te öğrencilerimizin barınma sorunlarının ortadan kalkmasıdır. Ödemiş’e bir yurt öyle yada böyle şart olduğunu düşünüyorum. Sizinde bir yurt yaptırmanız yada olacak olan bir yurda desteklemeniz Ödemiş'e gelen öğrencilerin yararına olacaktır" dedi.

Mustafa Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, ikinci ziyaretini ise İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek’e yaparak, ilçeye yaptığı çalışmalardan dolayı, Kestek'e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.