Adliyeye Sevk Edilen 7 Cinayet Şüphelisi Serbest Bırakıldı

Adliyeye Sevk Edilen 7 Cinayet Şüphelisi Serbest Bırakıldı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde 4 ay önce evine giderken otomobilinde silahla vurularak öldürülen Hasan Ay cinayetiyle ilgili olarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheli serbest bırakıldı.

- Aydın’ın İncirliova ilçesinde 4 ay önce evine giderken otomobilinde silahla vurularak öldürülen Hasan Ay cinayetiyle ilgili olarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheli serbest bırakıldı.

22 Eylül 2014 günü saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda; 09 UB 111 plakalı otomobiliyle Aydın’dan Osmanbükü Mahallesi’ndeki evine giden Hasan Ay Acarlar Mahallesi yol kavşağında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Otomobilinde iki kurşunla göğsünden vurularak öldürüldükten sonra aracı kanala yuvarlanarak kaza süsü verilen Hasan Ay’ın katillerine ulaşmak için jandarma aylardır yaptığı teknik ve fiziki takip sonrası şüphelilerin evlerine şafak operasyon yapmış. 10 ayrı noktaya aynı anda yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Hasan Ay’ın cinayet şüphelisi olduğu için gözaltına alınan B. G. (45), N. A. (35), O. K. (32), G. A. (28), M. Ç. (19), D. G. (65) ve İ. G. (48) jandarmadaki sorgularının ardından sabah saatlerinde Aydın Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan N.A., G.A., M.Ç., D.G. ve İ.G. serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkan şüphelilerden B.G. ve O.K. de adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.