Adnan Menderes Demokrasi Müzesi İçin Senaryo Çalışmaları Başladı

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi İçin Senaryo Çalışmaları Başladı

Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öncülüğüne kurulacak Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için senaryo çalışmaları başladı.Adnan Menderes Üniversitesi öncülüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,...

Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öncülüğüne kurulacak Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için senaryo çalışmaları başladı.

Adnan Menderes Üniversitesi öncülüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ve de Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için Bilimsel Danışma Kurulu üyeleri, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü görevlileri ve İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü ekibi Aydın Arkeoloji Müzesinde bir araya geldi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için senaryo çalışmalarına başlayan ekip, Aydın Arkeoloji Müzesi eski binasının ‘Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ olarak kurulması için bilgi, belge ve eşya toplama çalışmalarına devam ediyor. Toplantı sonrasında Adnan Menderes Demokrasi Müzesi Bilimsel Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, çalışmalar ve süreç hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.