Adnan Menderes Stadı Boşaltılıyor

Adnan Menderes Stadı Boşaltılıyor

Adnan Menderes Stadı’nın maraton tribünü altındaki bölümleri yeni idari bina yapmaya hazırlanan Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, kiracılara tanıdığı sürenin dolması nedeniyle boşatma...

Adnan Menderes Stadı’nın maraton tribünü altındaki bölümleri yeni idari bina yapmaya hazırlanan Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, kiracılara tanıdığı sürenin dolması nedeniyle boşatma işlemlerini hızlandırdı. Birçok dernek ve kuruluş pılını pırtısını toplayarak taşınma işlemlerini başladı.

Aydın Efeler Kaymakamlığı binasında spora hizmet vermeye devam eden Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden himayesine geçen Adnan Menderes Stadı’nın maraton tribünü altındaki dükkanlarda kiracı dernekleri boşaltma işlemine başladı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi, Kenan Korkmaz Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde pılını pırtını toplayarak hizmet binasına taşıdı. Aydın Bilimsel Briç Spor Kulübü, Efeler’de faaliyetlerine yeniden devam edebileceği yeni binaya göç etti. Dernek binası olarak kullanacağı dükkanı bulmak için kolları sıvayan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Aydın Şubesi ise bu hafta içinde dernek binasını boşaltacak.

Spor İlçe Müdürlüğü boşaltma işlemleri bitmesinin ardından dükkanları yeniden elden geçirerek hizmet binası dizayn edecek. Boşaltma işlemlerinin tamamlanmasını beklediğini dile getiren Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, Efeler’de spora daha iyi hizmet edebilecekleri bir hizmet binası dizayn edeceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.