ADÜ Emekli Öğretim Üyesinin İsmini Yaşatacak

ADÜ Emekli Öğretim Üyesinin İsmini Yaşatacak

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Alparslan’ın ismi seminer salonunda yaşatılacak.Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Tıp Bilimler...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Alparslan’ın ismi seminer salonunda yaşatılacak.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan emekli olan öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Alparslan’ın ismi düzenlenen törenle Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Kliniğinde bulunan seminer salonuna verildi.

ADÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Bekir Dağlı, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Doğan, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Öner Şavk, Prof. Dr. Emre Çullu, Yrd. Doç. Dr. Mutlu Çobanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ferit Tufan Özgezmez ve asistan hekimlerin katılımı ile gerçekleşen törende Prof. Dr. Bülent Alparslan’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.