ADÜ, GEKA Ve STK Buluşmasından İşbirliği Kararı Çıktı

ADÜ, GEKA Ve STK Buluşmasından İşbirliği Kararı Çıktı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliğinde bir araya gelen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Aydın’daki sivil toplum örgütü temsilcileri işbirliği kararı aldı.Adnan Menderes Üniversitesi, Ayd...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ev sahipliğinde bir araya gelen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Aydın’daki sivil toplum örgütü temsilcileri işbirliği kararı aldı.

Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sivil Toplum Platformu ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) temsilcileri, ADÜ’nün ev sahipliğinde bir araya geldi. Aydın’da gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantıda daha çok işbirliği yapılması yönünde karar verildi. Toplantıya ADÜ Genel Sekreter V. Uzman Mustafa Aslan’ın yanı sıra Aydın Sivil Toplum Platformu Başkanı Av. Atilla Kalkan, GEKA Kurumsal Hizmetler Birim Başkanı Yusuf Eskin ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri katıldı.

Aydın’da ekonomi, eğitim ve çeşitli alanlardaki projeler hakkında STK’ları bilgilendiren GEKA Kurumsal Hizmetler Birim Başkanı Yusuf Eskin, Aydın’ın gelişmesindeki en önemli eksiğin işbirliği olduğunu söyledi. Türkiye’de önemli bir genç nüfus potansiyelinin olduğuna dikkat çeken Eskin, gelişen ve Adnan Menderes Üniversite izle birlikte gençlik potansiyeli büyüyen Aydın’da gençlerle ilgili projelerin eksikliğinin altını çizdi. Sivil toplum kuruluşlarının özellikle bu konuda yeterince sorumluluk almadığını ifade eden Eskin, daha çok işbirliği için ortak çalışmaların yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.