ADÜ Kuşadası Devlet Konservatuarı Ortaokulu İçin Seçmeler Başladı

ADÜ Kuşadası Devlet Konservatuarı Ortaokulu İçin Seçmeler Başladı

Eğitim-öğretime 2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren Kuşadası’nda devam edecek olan Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Devlet Konservatuarı’nın ortaokul bölümüne öğrenci seçimi için yapılan özel y...

Eğitim-öğretime 2016-2017 eğitim-öğretim yılından itibaren Kuşadası’nda devam edecek olan Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Devlet Konservatuarı’nın ortaokul bölümüne öğrenci seçimi için yapılan özel yetenek sınavları sürüyor.

Nazilli Sümer Yerleşkesi’nden Kuşadası’na taşınan ADÜ Devlet Konservatuarı’nın ortaokul bölümü için ön kayıtların tamamlanmasının ardından ulusal standartlara uygun bir biçimde yapılan özel yetenek sınavları da başladı. ADÜ Kuşadası Devlet Konservatuarı Ortaokulu’nda eğitim görecek öğrencileri tespit etmek amacıyla yapılan özel yetenek sınavının ardından kesin kayıt işlemleri başlayacak.

Piyano ve Yaylı Çalgılar (Keman, Viyola ve Viyolonsel) Ana Sanat dalları üzerine lisans düzeyinde eğitim veren ADÜ Devlet Konservatuarı Ortaokulu, yetenekli öğrencileri temelden ve donanımlı bir biçimde yetiştirmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.