ADÜ Öğretim Üyesinin Kitabı Yayımlandı

ADÜ Öğretim Üyesinin Kitabı Yayımlandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan Şendur’un kitabı yayınlandı.Adnan Menderes Ünivers...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan Şendur’un kitabı yayınlandı.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan Şendur’un 2014 yılında yayımlanan “Pediatrik Dermatoloji” adlı kitabının ardından, “Dermatoloji Rehberi” adlı kitabı da Ocak 2016’da okuyucularla buluştu.

Prof. Dr. Neslihan Şendur, çocuk yaş gruplarında sık görülen deri hastalıklarını anlatan Pediatrik Dermatoloji adlı kitabında, bu hastalıkları tanımlayıcı resimler ve tedavi şemalarına yer vererek kitabın hastalığın teşhisini kolaylaştırdığını ifade etti. Şendur, hastalığın teşhisi açısından kitabın hekimlere yol gösterecek özellikte olduğunu ve bu alanda önemli bir eksikliği gidereceğini söyledi.

Prof. Dr. Şendur’un Dermatoloji Rehberi kitabında ise Dermatolojide sık görülen ve birbirlerine çok benzeyen deri hastalıklarının ayırıcı tanısı ve tedavide izlenecek yollar anlatılıyor. Öğrencilere, Dermatoloji uzmanlık öğrencilerine ve aile hekimlerine bilimsel bir başvuru kitabı olan“Dermatoloji Rehberi”, deri hastalıklarında karşılaşılabilecek sorunları çözmek amacıyla hazırlanarak raflardaki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.