ADÜ Rektörü Birincioğlu’nun Bayram Mesajı

ADÜ Rektörü Birincioğlu’nun Bayram Mesajı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

ADÜ Rektörü Birincioğlu, bayram mesajında; “Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve kaynaşma duygularının doruğa ulaştığı, Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğu içinde tüm islam alemini sevgiyle selamlıyorum. Bir toplumu saygı, sevgi ve huzur içinde sonsuza kadar yaşatabilecek olan en önemli unsur manevi değerleridir. Birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, kültürümüzün önemli bir parçası olan ve bizi biz yapan bayramlar, maneviyatımızı güçlendiren, kardeşliğin ve sevginin paylaşımına aracılık eden, insanları ortak duygularda buluşturan özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Aydın’lı hemşehrilerimin, Üniversite camiamızın ve tüm Müslümanların Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.