ADÜ Resim Ve Fotoğraf Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

ADÜ Resim Ve Fotoğraf Sergisine Ev Sahipliği Yaptı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Menderes Derslikleri’nde Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin düzenlediği resim ve fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşti.Sergiye ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan,...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Menderes Derslikleri’nde Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin düzenlediği resim ve fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşti.

Sergiye ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu, öğretmenler, öğrenciler, Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Temel ve veliler katıldı. Prof. Dr. Cavit Bircan, Okul Müdürü ve Resim Öğretmenleri Necla Aydil ve Sami Çetindoğan yağlı boya, kara kalem ve fotoğraflardan oluşan serginin açılışını yaparken, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi’nin sergilediği zeybek oyunları göz doldurdu.

Öte yandan Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından düzenlenen Dünya Hayvan Hakları konulu karikatür yarışmasında mansiyon ödülü ve sergilenmeye değer eser ödülünü alan öğrencilere Rektör Bircan ve Adnan Menderes Müdür Hatipoğlu tarafından plaket ve başarı belgesi verildi.

Etkinliğin devamında Rektör Bircan, sergi alanını gezerek incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.