ADÜ Söke Kampüsü ve Köşk MYO’da Devir Teslim

ADÜ Söke Kampüsü ve Köşk MYO’da Devir Teslim

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Kampüsündeki okullar ve Köşk Meslek Yüksek Okulu’nda devir teslim törenleri gerçekleşti‏.

- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Kampüsündeki okullar ve Köşk Meslek Yüksek Okulu’nda devir teslim törenleri gerçekleşti?.

ADÜ Söke Kampüsü’nde bulunan Söke Sağlık Yüksekokulu, Söke Meslek Yüksek Okulu ve Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Çetin düzenlenen törenler ile görevlerini Yrd. Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl’a, Yrd. Doç. Dr. Kamil Bircan’a ve Yrd. Doç. Dr. Emine Şen’e devretti.

Törenlere katılan ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Çetin’e okullara verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni müdürler Yrd. Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl’a, Yrd. Doç. Dr. Kamil Bircan’a ve Yrd. Doç. Dr. Emine Şen’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

ADÜ Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Necdet Dağdelen, düzenlenen tören ile görevini Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman’a devretti. ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Köşk Meslek Yüksek Okulu’na verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. Necdet Dağdelen’e teşekkür etti ve Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman’a yeni görevinde başarılar diledi.

ADÜ SÖKE KAMPÜSÜ VE KÖŞK MYO’DA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

ADÜ SÖKE KAMPÜSÜ VE KÖŞK MYO’DA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.