ADÜ ve Türk Kızılayı’ndan Önemli İşbirliği

ADÜ ve Türk Kızılayı’ndan Önemli İşbirliği

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Türkiye Kızılay Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Türkiye Kızılay Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Adnan Menderes Üniversitesi ve Türkiye Kızılay Derneği arasında gerçekleşen protokolün imzaları, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar arasında atıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Avcil, Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, Kızılay Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Cemile Harman, Kızılay Derneği Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl’ın katılımıyla imzalanan protokol ile gelecek nesillere kan bağışı bilincinin aktarılabilmesi için gerekli eğitimlerin verilmesi amaçlanıyor.

Protokol kapsamında, 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminden itibaren, her yıl üniversite eğitimlerine ilk kez başlayan hazırlık ve 1.sınıf öğrencilerinin tümüne Güvenli Kan Bağışı hakkında eğitimler verilecek ve öğrencilerimizin gönüllülük esası altında düzenli olarak kan bağışı kampanyalarına katılımı sağlanacak.

Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine kan bağışı hakkında verilecek eğitimler ile gençlerimizin, günümüzde ve gelecekte gönüllü kan bağışçısı olması hedefleniyor.

ADÜ VE TÜRK KIZILAYI’NDAN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

ADÜ VE TÜRK KIZILAYI’NDAN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.