ADÜ’de EKG Eğitimi Ve Disritmi Yönetimi Kursu Gerçekleştirildi

ADÜ’de EKG Eğitimi Ve Disritmi Yönetimi Kursu Gerçekleştirildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Söke SHMYO) ve Paramedik Derneği Aydın İl Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “EKG Eğitimi ve Disritmi Yönetimi” konul...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Söke SHMYO) ve Paramedik Derneği Aydın İl Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “EKG Eğitimi ve Disritmi Yönetimi” konulu kurs gerçekleştirildi.

Kursa, Söke SHMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, Paramedik Derneği temsilcileri ile İlk ve Acil Yardım Programı 2. sınıf öğrencileri katıldı. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek açılış konuşmasında, İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin acil vakalarda olay yerinde hastaya temas eden ilk kişi olduklarını belirterek, yapılan ilk ve doğru müdahalenin hayat kurtardığını söyledi.

Paramedik Derneği temsilcileri ise sunumlarında "EKG’ye Giriş ve Temel EKG, Disritmiler, Taşikardiler ve Bradikardiler, Bloklar ve Yönetimi ile Akut Koroner Sendromlar ve EKG" konularını öğrencilerle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.