ADÜ’de ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ renkli geçti

ADÜ’de ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ renkli geçti

Adnan menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ Atatürk Kongre Merkezi önündeki Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Tanıtım gününe ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversite Genel Sekreter Vekili ve aynı zamanda Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Senato Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

63 topluluk tanıtım gününe katıldı

Öğrencilerin boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirerek kişisel gelişimlerine de olanak sağlayan ve sayıları 63’e ulaşan Öğrenci Topluluklarında görevli öğrenciler, stantları gezen öğrencilere bilgiler verdi.

Rektör Bircan, güvercin uçurdu

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Kanat-Ger Topluluğu’na ait standta güvercin uçururken, Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu ile Müzik Topluluğu’nun müzik dinletisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Stantları tek tek gezen Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan; öğrenci topluluklarının Üniversitenin zenginlik kaynağı olduğunu söyledi. Rektör Bircan, “Bu çeşitlilik Üniversitemizin sosyal ve kültürel gelişimine olanak sağlıyor. Öğrencilerimiz de topluluklarımıza üye olarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Topluluklarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Öğrencilerle sohbet eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan; topluluklar hakkında bilgiler alarak, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.