ADÜ’de Ramazanın ilk iftarı sempozyum davetlilerine verildi

ADÜ’de Ramazanın ilk iftarı sempozyum davetlilerine verildi

Adnan Menderes Üniversitesinde (ADÜ) düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumunun ikinci gününde verilen Ramazan ayının ilk iftarı sempozyum davetlileriyle protokolü bir araya getirdi.ADÜ Rektörü Prof....

Adnan Menderes Üniversitesinde (ADÜ) düzenlenen Uluslararası Darbe Sempozyumunun ikinci gününde verilen Ramazan ayının ilk iftarı sempozyum davetlileriyle protokolü bir araya getirdi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın ev sahipliğinde semazen gösterisi eşliğinde gerçekleşen iftar programına Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, sempozyum için ADÜ’de bulunan konuklar, dekanlar, okul müdürleri, daire başkanları akademik ve idari personel ile çok sayıda davetli katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen ADÜ personeli ve sempozyum konukları, iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Semazen gösterisi ve Aydın’ın geleneksel lezzeti ‘Keşkek’ iftara renk kattı.

Diyanet - Sen Efeler İlçe Temsilcisi Abdurrahman Çalışkan’ın gerçekleştirdiği iftar duasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, “Ramazan Ayı rahmet, bereket, mağfiret ve paylaşım ayı. Biz elimizde olanları paylaşmak istedik. Ramazan ayı Kur’an ayı. Bu ayda elinizdekini paylaşırsanız, eliniz bereketlenecektir. Dua ederseniz duanız bereketlenecektir. Ramazan Ayı’nın ilk iftarında oruçlarımızı beraber açmak nasip oldu. Rabbim tüm Ümmet’i Muhammed’in, zorda olan tüm insanların yardımcısı olsun. Merhum Adnan Menderes’in adını taşıyan Üniversitemizde Uluslararası Darbe Sempozyumunu başarıyla gerçekleştirmek üzereyiz. Sempozyum için burada bulunan konuklarımızla Ramazan Ayı’nın ilk iftarında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları dergâhı izzetinde kabul etsin. Dualarınızı Müslümanların üzerinden eksik etmeyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.