ADÜ’lü öğrenciler Aymelek Derneği’ni ziyaret etti

ADÜ’lü öğrenciler Aymelek Derneği’ni ziyaret etti

Adnan Menderes Üniversitesi ile Aymelek Derneğinin "Düşle Gerçek Olsun" projesi, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), SPK Topluluğu...

Adnan Menderes Üniversitesi ile Aymelek Derneğinin "Düşle Gerçek Olsun" projesi, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO), Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), SPK Topluluğu ve öğrencilerin gönüllü olarak katılımıyla meyvelerini vermeye başladı.

Nazilli’nin tüm köylerinde bulunan engelliler ve 65 yaş üzeri tüm yaşlıların ziyaret edilerek dileklerini yerine getirmeye yönelik olan proje kapsamında Nazilli İİBF, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri ve ADÜ yabancı uyruklu öğrencilerin katıldığı Aymelek Derneği Gündüz Bakım evi ziyareti gerçekleşti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün tahsis ettiği araç ile gerçekleşen ziyarette Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerinden Gülşen Demirbek tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ve tablolar dernek yöneticilerine teslim edildi.

Dernek Başkanı Yurdagül Altınbaş’tan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan öğrenciler Gündüz Bakım Evi’nde bulunan yaşlılar ile bir süre sohbet ederek güzel vakit geçirdi.

Proje kapsamında çalışmalarına devam eden öğrenciler, Nazilli Belediyesinin tahsis etmiş olduğu araçla Apaklar ve Çatak Mahallesi’nde yaşayan engelli ve yaşlıları ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.