ADÜ’lü Öğrenciler Lösemili Miniklere Moral Oldu

ADÜ’lü Öğrenciler Lösemili Miniklere Moral Oldu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Aydın Devlet Hastanesinde Lösemili çocuklara eğlence düz...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Aydın Devlet Hastanesinde Lösemili çocuklara eğlence düzenledi.

Proje ekibi ve gönüllülerden oluşan 11 kişilik öğrenci grubu, hastanede yatan lösemi hastası 6 çocuğu ziyaret ederek, birlikte eğlenip miniklere moral oldu.

Projenin amacını miniklere moral desteği sağlamak olarak nitelendiren İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Öğrencisi Kenan Çelik, yaptıkları etkinlikle toplumsal duyarlılığa katkı yapmak istediklerini söyledi. Projenin devamlılığını sağlamak için etkinliği fakülte adına gelenekselleştirmeyi düşündüklerini de ifade eden Çelik, “Bizden sonra gelecek öğrencilerden tek ricam her sene bu projeyi devam ettirmeleridir. Hastaneye gidip çocukları gördüğümde yaşadığım duyguları daha önce hissetmedim. Onlarla birlikte olmak, beraber vakit geçirmek muhteşem bir duyguydu. Hem benim hem de arkadaşlarım için unutamayacağımız bir gün oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.