Afrin için düzenlenen kermeste Altıntaş tek yürek oldu

Afrin için düzenlenen kermeste Altıntaş tek yürek oldu

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde kadınlar, Mehmetçikler için kermes düzenledi.Belediye Parkı’nda kadınlar tarafından yapılan kermeste, köfte, sucuk, tatlı ve gözleme satışı yapıldı. Kermaste Altıntaş Be...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde kadınlar, Mehmetçikler için kermes düzenledi.

Belediye Parkı’nda kadınlar tarafından yapılan kermeste, köfte, sucuk, tatlı ve gözleme satışı yapıldı. Kermaste Altıntaş Belediyesinin desteğiyle pişirilip satılan ürünlerden elde edilen 8 bin TL gelirin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Ferit Karabulut, yaptığı açıklamada, ’’Altıntaşta yaşayan annelerimiz, bacılarımız bizlere gelip Zeytin Dalı Harekatı için kermes düzenlemek istediklerini belirttiler. Bizde Belediye olarak gerekli desteği verdik ve Belediye parkımızda bu kermesi yapmaya karar verdik. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızla bir kez daha gurur duydum. Çok kısa sürede 8 bin TL gibi bir gelir elde edildi. Kermeste emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın’’ dedi.

Düzenlenen Kermese Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Aslanapa Kaymakamı Yunus Emre Şahin ve Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci de katıldı. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.