Afşar Mahallesi düğün salonu temeli atıldı

Afşar Mahallesi düğün salonu temeli atıldı

Sarıgöl Belediyesi tarafından altı mahalle için yapılması planlanan çok amaçlı düğün salonunun ikicisinin temeli Afşar Mahallesinde düzenlenen törenle atıldı.Geçtiğimiz hafta Dindarlı Mahallesinde tem...

Sarıgöl Belediyesi tarafından altı mahalle için yapılması planlanan çok amaçlı düğün salonunun ikicisinin temeli Afşar Mahallesinde düzenlenen törenle atıldı.

Geçtiğimiz hafta Dindarlı Mahallesinde temeli atılan çok amaçlı düğün Salonunun ardından, Afşar Mahallesinde düğün salonu temelleri atıldı. Afşar Mahalle Muhtarı Fatih Danacı tarafında kestirilen kurbanla temeli atılan Afşar Mahallesi Çok Amaçlı Düğün Salonu açılışında bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Sarıgöl’de Dindarlı mahallemizin temelini attık. Sıra Afşar Mahallemize geldi. Hayırlısıyla temelini attık. Sırada Bereketli, Baharlar, Yeniköy, Şeyhdavutlar mahallelerimiz de çok amaçlı temellerini atacağız. Sarıgöl Belediyesi olarak yeni yaptırılacak olan çok amaçlı düğün salonlarımızın maliyeti 4 milyon 404 bin 984 TL’ye mal olacak. Bu mahallelerimiz rahata kavuşacaktır" dedi.

Sarıgöl Afşar Mahallesi Muhtarı Fatih Danacı ise mahallenin düğün salonu ihtiyacının giderileceği için mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.