Afyonkarahisar’da Hava Durumu

Afyonkarahisar’da Hava Durumu

Afyonkarahisar’da bugün başlayan yağışlı havanın 1 Haziran Pazartesini gününe kadar devam edeceği, aynı zamanda yağışların hava sıcaklığı düşüşlerini de beraberinde getirdiği belirtildi.Meteoroloji Af...

Afyonkarahisar’da bugün başlayan yağışlı havanın 1 Haziran Pazartesini gününe kadar devam edeceği, aynı zamanda yağışların hava sıcaklığı düşüşlerini de beraberinde getirdiği belirtildi.

Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdür vekili Mustafa Yılmaz, sabah erken saatlerde başlayan yağışların aralıklarla devam edeceğini ifade ederek, kent merkezinde yaklaşık iki saat süren yağışlar sonrası metrekareye yaklaşık 20 kilogram yağış düştüğünü kaydetti. Yağışların yarın, Cuma ve hafta sonu da devam edeceğini belirten Yılmaz, “bugün ve yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştuk, nitekim de öyle oldu. Yağışlar Cuma günü ve hafta sonu bulut yağışlar diye adlandırılan yağış şeklinde aralıklar halinde devam etmesini bekliyoruz. Yağışlar hava sıcaklıklarındaki düşüşü de beraberinde getirdi. Sıcaklar hissedilir derecede mevsim normallerinin altı olan 15-16 dereceye kadar düştü. Geceleri de sıcaklığın fazla olmasını beklemiyoruz. Vatandaşların özellikle de sürücülerin yağışlı havaya karşı dikkatli olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.