Ahilik Haftasına Saç Tasarım Şovuyla Damga Vurdular

Ahilik Haftasına Saç Tasarım Şovuyla Damga Vurdular

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası, 29’uncu Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle saç tasarım şovu düzenledi.29’uncu Ahilik Haftası kut...

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası, 29’uncu Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle saç tasarım şovu düzenledi.

29’uncu Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Manisa Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin destekleriyle Yeni Han develik bölümünde saç tasarım şovu düzenledi.

Etkinliğe Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Özyiğit, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin, berber ve kuaförler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu tür eğitimlere her zaman önem verdiklerini kaydeden Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, günümüzde kuaförlük mesleğinin hızla ilerlediğini belirterek, “Gelişen mesleğimizi bu tür etkinliklerle sergilemeye çalışıyoruz. Bu konuda bütün belediyelerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından usta kuaförler sahneye çıkarak genç modellere yaptıkları saç tasarımlarıyla büyük alkış aldı. Öğrenciler gösterileriyle şova ayrı bir renk katarken vatandaşlar da farklı saç tasarımlarını izleme fırsatı buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.