Ahmet Önel, Foça Sanat Sokağı’nda İmzaladı

Ahmet Önel, Foça Sanat Sokağı’nda İmzaladı

Yaşamını Foça’da sürdüren Yazar Ahmet Önel, Foça Belediyesi-Foça Kültür ve Kitap Günleri kapsamında, Marsilya Meydanı-Sanat Sokağı’nda düzenlenen imza gününe katıldı.

- Yaşamını Foça’da sürdüren Yazar Ahmet Önel, Foça Belediyesi-Foça Kültür ve Kitap Günleri kapsamında, Marsilya Meydanı-Sanat Sokağı’nda düzenlenen imza gününe katıldı.

25 Temmuz Cuma akşamı düzenlenen imza gününde, Ahmet Önel, kitaplarını edebiyatseverler için imzaladı. Foça’da yaşayan ve ‘Foça Belediyesi-Foça Kültür ve Kitap Günleri’ne katılımıyla değer katan Büyük Usta Tarık Dursun K. ve dostları da imza gününe gelerek, Ahmet Önel ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

AHMET ÖNEL KİMDİR?

1975 yılında, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Aynı yıl kurulan AÇT’de (Ankara Çocuk Tiyatrosu) kurucu ve sanatçı olarak görev aldı. 1980-87 yılları arasında profesyonel reklam metin yazarlığı yaptı. Halen Foça’da yaşıyor ve radyo-tv için program metinleri yazıyor. Çok sayıda yazın ödülünün sahibi olan Ahmet Önel’in; öykü, roman, çocuk, e-kitap ve tiyatro oyunu türlerinde eserleri bulunuyor. Sanatçı, desen ve karikatür’de çiziyor.

AHMET ÖNEL, FOÇA SANAT SOKAĞI’NDA İMZALADI

AHMET ÖNEL, FOÇA SANAT SOKAĞI’NDA İMZALADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.