Ahmet Reyiz Yılmaz: “Bahçeli Gizli Bir AK Parti Ajanıdır”

Ahmet Reyiz Yılmaz: “Bahçeli Gizli Bir AK Parti Ajanıdır”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli gizli bir AK Parti ajanıdır. Bozkurtların esaret halkasıdır. Bahçeli AK Parti’yi 2002 sonrası iktidara taşıyan yegane şahsiyetti...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli gizli bir AK Parti ajanıdır. Bozkurtların esaret halkasıdır. Bahçeli AK Parti’yi 2002 sonrası iktidara taşıyan yegane şahsiyettir” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Ak saçlı bilge Bozkurt karanlık şahsiyet Bahçeli’yi tarihe gömecektir. Türk Milletinin kaderi Beyaz saçlı adamın elindedir. MHP bir kez daha karanlık geçmişi ve belli belirsiz kişilerin eline geçmeden muhakkak bu milletin öz evlatları tarafından kontrol altına alınıp idare edilmelidir. Bahçeli gizli bir AK Parti ajanıdır. Bozkurtların esaret halkasıdır. Bahçeli AK Parti’yi 2002 sonrası iktidara taşıyan yegane şahsiyettir. İktidar imkanı milliyetçilere geldiğinde en kurnaz manevralarla halkı AK Parti’ye sürüklemiştir. 7 Haziran da tek başına iktidar imkanını kaybeden AK Parti için bir kez daha devreye giren karanlık el Bahçeli, bir kez daha 1 Kasım seçimlerinde AK Parti için çalışarak onları tek başına iktidara getirmeyi başarmıştır. Hemen seçim sonrası her koşulda AK Partiyi destekleyeceğini söyleyen bu karanlık kişilik derhal MHP çatısı altından uzaklaştırılmalıdır” dedi.

“DELEGE ATAMA GENEL BAŞKAN ADAYLARINA DİKKAT ETMELİ”

Ahmet Reyiz Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Bahçeli bir görev ifa ediyor. Nedir o görev? Türkiye de iktidarın Türk milliyetçileri, Bozkurtların yani ülkücülerin eline geçmesinin engellenmesidir. Bu nedenle kendisi Genel Başkan olamasa da bu görevi yerine getirecek bir isim için uğraş verecektir. Zira bu bir işgaldir. Bu işgal Türk milleti üzerinde kurulan en derin işgaldir. Bu nedenle delege tamamı ile bu oyunları görerek tercihini acilen yapmalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.