Ahmet Reyiz Yılmaz: “MHP Delegeleri Bahçeli’yi Yıkarak, Türk Tarihini Yeniden Yazacak”

Ahmet Reyiz Yılmaz: “MHP Delegeleri Bahçeli’yi Yıkarak, Türk Tarihini Yeniden Yazacak”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP delegelerinin Bahçeli’yi yıkarak Türk tarihini yeniden yazacaklarını söyledi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yıl...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP delegelerinin Bahçeli’yi yıkarak Türk tarihini yeniden yazacaklarını söyledi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada “Türkiye makus bir kaderin pençesinde cebelleşmektedir. Bu kaderi yıkacak olan MHP delegesinin kararı olacaktır. MHP Delegesi Değişimi yaparak Bahçeli tarafından Türk milleti üzerinde kurulan yılların ağır işgaline son vereceklerdir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “Bahçeli yıkıldığı gün ülkücü oylar yeniden bir araya gelecek. Yeniden birlik için de Türklük şarkıları söylenecek. Yeniden yek vücut Türk milleti dünya ya hükmedecek. Bütün bunlar bir adamın yıkılışına bağlıdır. Ve bu zalim işgali kırmakta vatanını seven Bahçeli’ye kul olmayan Delegenin kararlı tutumuna bağlıdır” ifadesini kullandı.

Ahmet Reyiz Yılmaz, “Devlet Bahçeli Türk milleti için bir tek hayırlı işi olmayan bir siyasi misyon üstlenmiştir. Ülkücü Allah der başka bir şey demez. Artık bu yozlaşan ve millete tuzak üstüne tuzak kuran kirli yapıyı tasfiye etme zamanı gelmiştir. Bunu yapacak olan gerçek irade MHP Delegasyonudur. MHP Delegesi kurtuluş ve zincirleri kırmak için şahlanarak ayağa kalkmalıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.