Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Bahçeli’nin Şartına Destek

Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Bahçeli’nin Şartına Destek

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli’nin koalisyon için ortaya koyduğu “Kuran’a el basma” şartına destek verdi.Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel...

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli’nin koalisyon için ortaya koyduğu “Kuran’a el basma” şartına destek verdi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kuran şartına destek verdiğini belirterek, “Türk milleti geçmişte çok bedel ödedi. Aynı bedellerin ödenmeye devam etmesi kabul edilemez. Hükümetsiz bir ülke olamaz. Sayın Bahçeli AK Parti’yi köşeye sıkıştıracak hamleyi yapmalıdır. Kur’an’a el basarak ant içip hükumeti kurup gidişatı izlemek gerek. Erken seçim her zaman ceptedir” dedi.

Bahçeli’nin sorumluluk alan taraf olması gerektiğini kaydeden Yılmaz, “Sorumluluktan kaçan taraf olarak erken seçim de yaşanacak sıkıntı açıktır. Oyunu bozmanın yolu hükumeti kurmaktan geçer. Bahçeli’ye tavsiyemi yineliyorum. Koalisyon şartı Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmalıdır. Bunun haricindeki konular iyi niyetle çözülür. Sayın Bahçeli kervan yolda dizilir sözünü bilen biridir. Bu nedenle bu kervanı yola çıkaran kişi olmalıdır. Oyuna girmeden kimin nasıl oynadığı görülmez. Bismillah deyip kervanı dizmeye başlamalıdır” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.