Ahmetlili Kadınlar Manisa’yı Geziyor

Ahmetlili Kadınlar Manisa’yı Geziyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Ahmetlili kadınları ağırlamaya devam etti. Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile Hüsrevağa Hamamı’nı gezme f...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Ahmetlili kadınları ağırlamaya devam etti. Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile Hüsrevağa Hamamı’nı gezme fırsatı bulan kadınlar, Manisa’nın çehresini değiştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi kapsamında Manisa’yı gezip görme fırsatı bulamayan kadınlar Manisa’nın tarihi ve kültürel değerleri ile tanışmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olan Ahmetlili kadınlar gezi kapsamında, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi ve Hüsrevağa Hamamı’nı gezme fırsatı buldu. Ahmetlili kadınlara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da eşlik etti. Ahmetlili kadınlar özellikle Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’na hayran kaldıklarını belirterek, kendilerine bu fırsatı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Şanlı Türk tarihinin en önemli mücadelelerinden birine sahne olan Çanakkale ruhunun yansıtıldığı diyaromaları dikkatle inceleyen Ahmetlili kadınlara merkez sorumlusu Neşe Ay tarafından sunum yapıldı. Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlanan bayanlar Hüsrevağa Hamamı’nı da gezerek buradaki çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu’dan bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.