Aile Festivali İBS’ geri sayım başladı

Aile Festivali İBS’ geri sayım başladı

Aile festivali İBS, ’’Kahraman Annem’’ teması ile 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan festivalde Ceyda Düvenci, Ayşe Arman, Akas...

Aile festivali İBS, ’’Kahraman Annem’’ teması ile 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan festivalde Ceyda Düvenci, Ayşe Arman, Akasya Asıltürkmen, Derya Özel gibi ünlü anneler ile alanının uzmanı doktorlar 3 gün boyunca ebeveynlerle bir araya gelecek.

Türkiye’nin güvenilir ve alanının lider etkinliklerinden olan Aile Festivali İBS, renkli ve sürprizi çok içeriği ile 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Bu yıl 6’ncısı yapılacak olan aile festivali İBS’nin 2017 teması ise ’’Kahramanım Annem’’ olarak belirlendi. Her yıl yüzbinlerce ebeveyn ve çocuğun katıldığı, güzel anların yaşandığı İBS’nin 2017 içeriği ise önceki yıllardan daha yoğun ve dolu olacağı söylendi. Temanın ruhuna uygun olacak şekilde sergiler, atölye çalışmaları, sohbet buluşmaları ve yarışmaların hazırlandığı duyuruldu. Ayrıca ebeveynlik halleri ve çocuğa yönelik yaklaşımları ile fark oluşturan pek çok ünlü anne ile uzman da ağırlanacağı bildirildi.

Cengiz Küçükayvaz çocuklarla drama yapacak

İBS Sahnede tema dışı etkinlikler yer alacağı belirtilirken, mini clubshowların, illüzyon ve jonglör gösterilerinin olacağı, ünlü tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz da üç gün boyunca çocuklarla üretici drama çalışmaları yapacağı bildirildi. Jazz konseri, jazz dansları ve animasyonlar da İBS Sahnedeki diğer renkli etkinlikler olarak ön plana çıkıyor. ’Minik Yetenekler Sokağı’nda bu yıl çocuk tiyatrosundan dikkat çekici örneklerin yanı sıra ’kukla tiyatrosu’ yer alacağı ifade edildi.

Ceyda Düvenci, Ayşe Arman, Akasya Asıltürkmen ve Derya Özel İBS’de olacak

Festivalin, sohbet buluşmaları bölümü ise her yıl olduğu gibi ünlü anneler annelik hallerini anlatacak. Kısa bir süre önce anne olan Akasya Asıltürkmen ’Lohusa Kafası’ adı altında bir sunum yapacak. İkinci defa anne olan Ceyda Düvenci ise ’’Hem Anneyim Hem Kadınım’’ diyecek ve bu konuyu tartıştıracak. Gazeteci yazar ve ikiz çocuk annesi Derya Özel de, ’Masalların Çocuklar Üzerine Etkisine’ değinecek. Köşe yazarı, sunucu ve anne olan Ayşe Arman ise ’Bebek ve Çocuk Giysilerinde Trendler’ konusunu masaya yatıracak.

Ünlü doktorlardan İBS’de ebeveynlerle buluşacak

Beyaz Saray tarafından ödüllendirilen çocuk doktoru Gökhan Mamur’un da ebeveynlerle bir araya gelip, çözüm reçeteleri sunacağı aktarıldı. İBS Sohbet buluşmalarının dikkat çekici diğer uzmanları ise şöyle: Dr. Sema Demir, Dr. Aykut Coşkun, Dr. Elif Çakır, Pedegog Melek Kılıç, Uzman Psikolog Elif Saygın, Klinik Psikolog Yrd. Doktor Başak Demiriz ve Doktor Cevahir Tekcan.

Elif Doğan, Esra Ertuğrul, Aslı Cebeci, Sinem Gerger Akınal ve Arzu Çulha gibi pek çok blogger anne de İBS sohbet buluşmaları kapsamında ebeveynlerle bir araya gelip karşılıklı fikir alış verişinde bulunacağı söylendi.

Ünlü markalara ait puset, oto-koltuk, bebek yatağı, çocuk hijyen malzemesi, oyuncak ve kıyafetin hediye olarak verildiği İBS yarışmaları ise sosyal medya kanalları üzerinden başladığı ve 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde devam edeceği kaydedildi. Yeni ürün ve hizmetleriyle İBS’de olacak olan Türkiye’nin güvenilir markalarının ise ziyaretçilere sürprizleri olacağı ifade edildi. Markaların, anne bebek çocuk ürün ve hizmetlerinde yüzde 40’ları bulan indirimler uygulayacağı belirtildi.

Aileler için indirimlerin yanı sıra hediyesi çok olan yarışmaların da olacağı ve yarışmalara İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nın sosyal medya hesaplarından katılabilineceği açıklandı. Fuar’ın indirimli biletlerinin web sitesinden ve mobil uygulaması üzerinden temin edilebileceği belirtildi.

Türkiye’nin ’anne bebek çocuk dostu marka ve ürünlerini’ seçen İBS Ödüllerinde ise halk oylaması 6 Aralık’ta sona erdi. Halkın oyuyla belirlenen anne bebek dostu ürün ve hizmet kategori birincilerine 15 Aralık’ta ödülleri törenle takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.