Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sınavı İçin Müracaatlar Başladı

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sınavı İçin Müracaatlar Başladı

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı duyurusunun yayınlandığını belirtti.Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer,...

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı duyurusunun yayınlandığını belirtti.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Metin Memiş’in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile yaptığı görüşmede talep edilen konular arasında yer alan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılmasına ilişkin sınav duyurusu yayınlandı. Duyuruya göre sınav başvuruları 8 Şubat 2016 tarihinde başlayacak ve 19 Şubat 2016 tarihinde mesai bitimine kadar devam edecektir. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ise 19 Mart 2016 tarihinde saat 14.00’de Ankara’da yapılacak” dedi.

SINAV TAKVİMİNİN AÇIKLANMASI MEMNUNİYET VERİCİ

Baki Karaer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanlarının uzun yılardır bu sınavı beklediğini kaydederek, sınav takviminin açıklanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Karaer, sınavın yapılmasının hizmet kalitesini de olumlu etkileyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.