Ak-Kim Kimya’nın Sürdürülebilirlik Raporuna Uluslararası Ödül

Ak-Kim Kimya’nın Sürdürülebilirlik Raporuna Uluslararası Ödül

Ak-Kim Kimya’nın ’Gelecek Bizim Ellerimizde’ temasıyla hazırladığı 2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (Lea...

Ak-Kim Kimya’nın ’Gelecek Bizim Ellerimizde’ temasıyla hazırladığı 2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından ödüllendirildi.

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi kapsamında ve uluslararası kabul görmüş Küresel Raporlama Rehberi (Global Reporting Initative) GRI’ya uygun olarak hazırlanan Ak-Kim’in 2014-2015 Sürdürülebilirlik Raporu, dünyanın en saygın iletişim kuruluşlarından biri olarak nitelendirilen LACP tarafından Altın Ödül’e layık görüldü.

Yapılan açıklamada; ilk izlenim, kapak tasarımı, paydaş mektubu, anlatım dili, finansal veriler, kreativite, verilen mesajların açıklığı ve bilgiye erişebilirlik kriterlerine göre yapılan değerlendirme sonucunda Ak-Kim Kimya Sürdürülebilirlik Raporu 100 üzerinden 98 puanın sahibi oldu.

’Gelecek Bizim Ellerimizde’ temasıyla sürdürülebilirlik alanında bir dizi çalışmaya yapan Ak-Kim hem bireysel hem de kurumsal olarak sürdürülebilir kalkınma anlayışını benimseyerek bu standartlardaki performansını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ettiği bildirildi. Ak-Kim 2013 sürdürülebilirlik raporu ile de daha önce LACP Gümüş Ödülü’nü kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.