AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız Habipler’de

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız Habipler’de

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, Habibler’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldız, “Hiçbir örgüt, hiçbir güç bizi yolumuzdan geri döndüremeyecek“ dedi.AK Parti 2. Bölge Milletv...

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, Habibler’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldız, “Hiçbir örgüt, hiçbir güç bizi yolumuzdan geri döndüremeyecek“ dedi.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve beraberindeki partililerle birlikte Habibler Meydan’da bir kıraathanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. Burada Habipler Mahallesi sakinlerine seslenen Yıldız, AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu hatırlatarak, “Artık çok şükür Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Eskide olanlar da eskide kaldı. Milletimizle birlikte yeni Türkiye’yi kuruyoruz. Birçok alanda dev hamleler yaptık“ dedi.

Milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hep desteklediğini söyleyen Haydar Ali Yıldız, “27 Nisan bildirisini hepimiz hatırlıyoruz. AK Parti’ye muhtıra verilmeye kalkıldı. Recep Tayyip Erdoğan milletinden aldığı güçle meydan okudu. Tayyip Erdoğan’a dün sahip çıkan bu millet, inşallah bugün de onun istediği 400 milletvekilini seçip yeni Türkiye’yi inşa etme konusunda bize güç verecek. 7 Haziran akşamında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına müjde vereceğiz. Başkanlık sistemi çok önemlidir. Türkiye’nin şaha kalkması lazım. Hızlı kararların alınması lazım. Bu sistemde parlamento daha güçlü olacak. Kararlar daha hızlı alınacak” diye konuştu.

Yeni anayasa için vatandaşlardan destek isteyen Yıldız, “Yeni anayasa yapacağız. Herkesin eşit, kardeş olduğu, adil yönetim altında kardeşçe yaşayacağımız, insan onurunu esas alan bir anayasayı yapacağız. Borç alan değil borç veren, dışarıda itibarı olan bir Türkiye var. Sivil bir anayasayla yaşayan Türkiye, yeni Türkiye olacak. Hiçbir örgüt, hiçbir güç bizi yolumuzdan geri döndüremeyecek” şeklinde konuştu.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, bir vatandaşa da AK Parti rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.