AK Parti Adayı Hatice Özkal Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Adayı Hatice Özkal Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hatice Dudu Özkal, seçim çalışmaları kapsamında huzurevini ve Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk hastanesini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hatice Dudu Özkal, seçim çalışmaları kapsamında huzurevini ve Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk hastanesini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Özkal, hastanede yatan vatandaşlara da geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Seçim çalışmalarına huzurevi ve Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi ile devam eden Özkal, ilk olarak huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve teşkilat mensuplarının eşliğinde huzurevindeki yaşlılarla bir araya gelen Özkal, karanfil dağıttı. AK Parti hükümetleri döneminde yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli bireylere yönelik birçok düzenleme yapıldığını hatırlatan Milletvekili adayı Hatice Özkal, 4 Ekim Cumartesi günü Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde yaşlı, bakıma muhtaç ve engelli bireylerin unutulmadığını söyledi. Özkal konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yas¸lılarımızın ekonomik ve sosyal hayata daha aktif olarak katılmaları ic¸in Yas¸lanma Ulusal Uygulama Programını daha etkin bir s¸ekilde hayata geçirilmesi planlanıyor. Yas¸lıların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer almalarına ve yas¸am kalitelerinin yu¨kseltilmesine yo¨nelik daha gu¨c¸lu¨ adımlar atmaya devam edilecek. Huzurevlerine daha fazla destek sagˆlanılacak. Yas¸lılarımız, engellilerimiz ve c¸ocuklarımız o¨ncelikli olmak u¨zere toplumun farklı kesimleri ic¸in yas¸anabilirligˆi artırmayı hedefleyen ve hakkaniyeti go¨zeten mekansal planlama ve kentsel tasarım uygulamalarımızı daha da geliştirmeyi planlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.